logo
Header foto
Mijn kluisOver Van Gestel & Van der Vleuten

Bij Van Gestel & Van der Vleuten kunt u zowel als particulier, bedrijf of zzp'er terecht. U vindt ons aan de rand van Hilvarenbeek aan het Groot Loo. Wij zoeken een voor u passende oplossing op het gebied van verzekeringen, werknemersverzekeringen, pensioenen, hypotheken, en financieringen. Verder kunt u er terecht voor het maken van uw eigen financiele plan.

Van Gestel & van der Vleuten is in 2002 onstaan door een fusie van de Hans van Gestel Verzekeringen en Van der Vleuten Assurantie Plus. Door continue veranderde wetgeving en de groei van beide kantoren besluiten Hans van Gestel en Coen van der Vleuten om samen te gaan werken. Hans heeft zich verder gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor bedrijven en zzp'ers. Coen is Federatie Financieel Planner en bij hem kunt u terecht met al uw vragen over hypotheken, financieringen, pensioenen en voor het maken van een financieel plan.

Naast Hans en Coen treft u Jeannette van Beurden, Jorrit aan het Rot en Paul van Bijsterveldt aan op ons kantoor. Jeannette verzorgt de administratie en meestal zult u haar als eerste aan de telefoon krijgen. Jorrit is de verzekeringsspecialist binnen. Naast schadebehandeling vraagt hij offertes aan en beoordeelt en vergelijkt deze voor u. Paul is werkzaam als binnendienst en ondersteund waar mogelijk.