logo
Header foto
Mijn kluisHypotheken

Er zijn honderden hypotheken met elk hun eigen voorwaarden en voordelen. Natuurlijk wilt u de beste keuze maken. Van Gestel & Van der Vleuten helpt u bij het maken van de juiste keuze en adviseert u graag.

Als onafhankelijk en objectieve financieel adviseurs werken we samen met vrijwel alle geldverstrekkers. Nadat we uw financiele situatie en uw wensen in kaart hebben gebracht gaan we op zoek naar die hypotheek die het beste bij u past. Nu en in de toekomst. Verder maken we voor u een financieel plan. Zo weet u of uw hypotheek ook nog te betalen is bij arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid en na overlijden voor uw nabestaanden. Met dit plan in uw hand kunt u een verantwoorde keuze maken. Wij helpen u graag.

Belangrijk om te weten is dat Van Gestel & Van der Vleuten provisieloos werkt. De afsluitprovisie die wij ontvangen van de geldverstrekkers ontvangt u van ons retour of wordt ingebouwd in de hypotheekofferte (lagere rente of u bent minder of geen afsluitprovisie verschuldigd). Voor ons advies ontvangt u een nota. Zo bent u ervan verzekerd dat wij alleen aan uw belangen denken. We worden immers betaald door u en niet door de geldverstrekker. En omdat de provisie wordt verrekend is dit voor u ook financieel aantrekkelijk!!

Wij nodigen u graag uit om onze methode uit te proberen. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak om kennis te maken met onze werkwijze.

Interessante link op hypotheekgebied zijn:

www.SVN.nl informatie over starterslening

Neem dan voor meer informatie contact met ons op voor een deskundig en onafhankelijk advies.


Financiele Planning

Onder financiele planning wordt verstaan het afstemmen van uw huidige financiele mogelijkheden op uw persoonlijke wensen en doelstellingen. U wilt bijvoorbeeld eerder stoppen met werken of een huis kopen; wat zijn de financiele consequenties bij overlijden of indien u langdurig arbeidsongeschikt wordt. Op welke wijze kunt u uw doelstellingen en wensen verwezenlijken? Financiele planning vormt hierbij een belangrijk hulpmiddel.


Werkwijze

Samen met u maken we een compleet overzicht van uw huidige uitgaven, inkomsten en vermogen van nu tot en met uw pensioen en bekijken in hoeverre u met uw huidige voorzieningen uw wensen en doelstellingen kunt verwezenlijken. Uiteraard houden wij rekening met de huidige fiscale en sociale wetgeving. Mocht u uw wensen niet kunnen verwezenlijken dan geven wij aan hoe en in hoeverre u deze wel kunt bereiken. Daarnaast ontvangt u een inlogcode waarbij u rechtstreeks bij ons kunt inloggen en direct in uw financieel plan kunt kijken. Als (belasting) tarieven veranderen is dit ook meteen aangepast. Verder kunt u er zelf een aantal berekeningen maken. Kijk op de home pagina bij Mijn Kluis voor een eerste indruk.

Naast een cijfermatig overzicht zorgt financiele planning ook voor het optimaal beheren van uw geld en signaleren we waar externe deskundigen nodig zijn, zoals een vermogenbeheerder, notaris of accountant.


Wat mag u van van Gestel & van der Vleuten verwachten:

* Een onafhankelijk en professioneel advies
* Duidelijkheid over de kosten van advies
* van Gestel & van der Vleuten is aangesloten bij de Federatie Financiele Planners en onderwerpt zich aan haar gedragsregels.

Bent u geinteresseerd neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.