logo
Header foto
Mijn kluisFinanciële Planning

Onder financiële planning wordt verstaan het afstemmen van uw huidige financiële mogelijkheden op uw persoonlijke wensen en doelstellingen. U wilt bijvoorbeeld eerder stoppen met werken of een huis kopen; wat zijn de financiële consequenties bij overlijden of indien u langdurig arbeidsongeschikt wordt. Op welke wijze kunt u uw doelstellingen en wensen verwezenlijken? Financiële planning vormt hierbij een belangrijk hulpmiddel.

Werkwijze

Samen met u maken we een compleet overzicht van uw huidige uitgaven, inkomsten en vermogen van nu tot en met uw pensioen en bekijken in hoeverre u met uw huidige voorzieningen uw wensen en doelstellingen kunt verwezenlijken. Uiteraard houden wij rekening met de huidige fiscale en sociale wetgeving. Mocht u uw wensen niet kunnen verwezenlijken dan geven wij aan hoe en in hoeverre u deze wel kunt bereiken. Daarnaast ontvangt u een inlogcode waarbij u rechtstreeks bij ons kunt inloggen en direct in uw financieel plan kunt kijken. Als (belasting) tarieven veranderen is dit ook meteen aangepast. Verder kunt u er zelf een aantal berekeningen maken. Kijk op de home pagina bij 'Mijn Kluis"en voor een eerste indruk.

Naast een cijfermatig overzicht zorgt financiële planning ook voor het optimaal beheren van uw geld en signaleren we waar externe deskundigen nodig zijn, zoals een vermogenbeheerder, notaris of accountant.

Wat mag u van van Gestel & van der Vleuten verwachten:

  • Een onafhankelijk en professioneel advies
  • Duidelijkheid over de kosten van advies
  • van Gestel & van der Vleuten is aangesloten bij de Federatie Financiële Planners en onderwerpt zich aan haar gedragsregels.

Bent u geïnteresseerd neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.